Hé, ik ben
Linda de Groot

Blij getrouwd met Peter, trotse moeder van 4 kids, ik word 's ochtends graag rustig wakker met een kopje koffie om vervolgens de dag vol enthousiasme en energie tegemoet te gaan!

Ons levendige gezin!

Met vier kinderen in de leeftijd van peuter tot en met tiener is het altijd een levendige boel bij ons thuis!

De dynamiek tussen broertje en zussen; de verschillende belangen en agendapunten en we hebben diverse bedrijven die we runnen...Kortom, er is altijd wat te doen!

We wonen in een heerlijk huis en het is prachtig in stijl! Maar tussen alle knutselspullen, race-auto's en barbiepoppen zie je daar soms helemaal niets van!

We houden van lekker en gezond eten, maar soms zijn we al blij als er een paar schijfjes komkommer naar binnen zijn gegaan en iedereen tevreden en gezellig aan tafel zit.

We vinden ons huwelijk onwijs belangrijk en daar investeren we heel bewust in, maar soms zijn we ook gewoon moe... 

 

Dus gaat bij ons alles altijd vanzelf?! Oh nee!
Ben ik dan nooit gestresst?! Oh jawel!
Lukt altijd alles automatisch? Zeker niet!

Wat ons helpt, is om te weten wat onze visie is en van daaruit dagelijkse keuzes te maken en onze focus helder te houden.

We geloven dat God een plan met ons leven heeft én met dat van onze kinderen. We stimuleren ze om van jongs af aan om zoek te gaan naar hun gaven en talenten en van daaruit hun leven in te vullen!

Ik ben gepassioneerd om ons gezin te bouwen vanuit visie! Ik hou ervan om na te denken over ons doel in het leven en aan de hand daarvan keuzes te maken. Maar ook bij mij is dat niet vanzelf gegaan! En nog steeds niet trouwens ;-)

Ik support moeders om vanuit visie te bouwen aan hun ideale gezin zodat ze trots en zelfverzekerd kunnen zijn!

Je kunt het maar één keer goed doen!

Dat enorme verantwoordelijkheidsgevoel kreeg ik toen ik 13 jaar geleden voor het eerst moeder werd! Ik wíl dit goed doen, maar waar is de gebruiksaanwijzing?! 

Ik werkte in de jeugdhulpverlening en had al vele ouders van uit huis geplaatste tieners voorzien van het nodige opvoedadvies. Tijdens mijn studie was ik gebombardeerd met de allerbeste methodieken en manieren om kinderen naar volwassenheid te leiden. Maar toch...met je eigen kind is ineens alles anders!

En bij kind 1 is alles weer anders dan bij nummer 2, 3 en 4!

 

Sta op en schitter!

Jesaja 60:1

Mijn story

Ik kan me niet anders herinneren dan dat ik een hart heb voor kinderen en tieners! Toen ik na mijn middelbare school een studie moest kiezen wilde ik óf iets doen met mijn passie voor reizen (oftewel werken bij een reisbureau, hotel of in elk geval veel naar het buitenland kunnen!) óf ik wilde werken met jonge mensen. 

Heel bewust koos ik het laatste omdat ik wist dat er veel kinderen en tieners hulp konden gebruiken.

Wat heb ik genoten van mijn studietijd, stages en werkzaamheden met deze doelgroep! Ik wist dat ik niet de hele wereld kon redden, maar met een bemoediging, praatje of challenge-rondjes-om-de-rotonde-rijden hoop ik een beetje verschil te hebben gemaakt in hun levens. 

Toen ik gevraagd werd om in de kerk te komen werken, kon ik deze passie verder uitrollen! Het creëren van een kinderkerk waar het elke week feest is en het organiseren van evenementen waar mensen Jezus leren kennen...wauw!

Mijn passie om levens veranderd te zien is onverminderd! Ik geloof dat we nú bouwen aan de toekomst van morgen! En dat moeten we niet ons laten overkomen...nee daar kunnen we bewust op sturen!

More about me!

Ik heb koffie nodig om goed (lees: gezellig) wakker te worden 

Samen dingen doen is mijn absolute liefdestaal! Laat me rondrijden in onze camper en ik voel me de koningin, wandelen we met onze 4 kids door de stad en ik voel me rijk!

Laat mij op een vrije dag heerlijk door de goedkope winkels struinen en met spullen thuiskomen die ik eigenlijk niet nodig had!

Wat ben ik niet?

Ik ben geen kerkbank-zitter (is dat een woord?!) Ik hou ervan om actief te kerk te bouwen omdat ik geloof dat dit een plek is om te groeien!

Ik kijk niet weg van armoede of onrecht. Sterker nog: we zijn altijd aan het kijken hoe we anderen kunnen helpen vanuit onze eigen overvloed.

Dit wist je nog niet van me!

Ik ging na mijn studie voor onbepaalde tijd naar Peru en mijn moeder was bang dat ik daar zou trouwen en nooit meer terug zou komen!

Gelukkig voor haar (en mij!) kwam ik een paar weken voor vertrek Peter tegen!

Hij vroeg me verkering via MSN (weet je nog?!) en met een grote afstand leerden we elkaar in een korte tijd heel goed kennen!

Mijn recente blogs

 

Zodra mijn hoofd wakker is, sta ik aan..!

Jun 11, 2024

Het leven van een influencer is me een beetje overkomen...

May 31, 2024

40 dagen op camperreis!!

May 27, 2024

Hoe leer ik mijn kind dat ze niet altijd meteen kunnen krijgen wat ...

Sep 29, 2023