Home

Zodra mijn hoofd wakker is, sta ik aan..!

levensstijl Jun 11, 2024

Zodra mijn hoofd wakker is, sta ik aan..! Of dat nou om 01:17 uur midden in de nacht is, 04:46 uur of 07:14...

Lange tijd compenseerde ik dat door de ene nacht bij te slapen en de volgende keer er vroeg uit te gaan onder het mom: 'Dan kan ik maar beter iets nuttigs gaan doen met mijn dag!'

Maar goed, ik snap ook wel dat dit op lange termijn roofbouw is.

Toen ik het hier een keer over had met Ilona van @hetolieavontuur vertelde ze mij over essentiële olie. Ik had al meerdere vriendinnen die hier enthousiast over waren, maar ik als grote sceptische vond dit helemaal niks. Maar ja...als je 'problemen' groter worden...dan ga je vanzelf dingen uitproberen! Dus tsja...ik ging de essentiële olie toch maar eens uitproberen!

De afgelopen maanden heb je via mijn social media mee kunnen kijken hoe dit avontuur ging. Want het wonderlijke, bijzondere en bizarre is, dat ik echt zóveel dieper (vooral dieper!) en beter slaap!

De combinatie van het aanpassen van een aantal slaapgewoontes en leefstijl (zoals niet meer tot 's avonds laat werken, voldoende beweging en goede voeding) met olie zorgen ervoor de ik nu 9 van de 10 keer goede nachten heb!

Van veel mensen krijg ik nu de vraag of ze dit ook kunnen uitproberen. Daarom heb ik samen met Ilona een kennismakingspakketje gemaakt om (net zoals ik ben begonnen) eens te kijken of essentiële olie jou of je kindje kan helpen.

Kijk op https://www.levenvanlinda.nl/levensstijl voor de actie!