Onze levensstijl

Dagelijks ben je bezig met jeĀ  gezondheid op het gebied van voeding, huishouden, werk, rust, sporten en slaap.Ā Een goede balans hierin is essentieel om goed te functioneren.Ā Dat geldt voor jezelf, maar ook voor jouw kinderen!Ā De manier waarop wij dat doen deel ik graag met je!Ā 

De kracht van essentiƫle olie

EssentiĆ«le oliĆ«n zijn verbindingen die uit planten worden gewonnen via een proces dat destillatie wordt genoemd. De olie vangt daarbij ook de geur of smaak van de plant op, ook wel de 'essentie' genoemd. In samenwerking met Ilona van 'Het Olie avontuur' laat ik je graag kennismaken met de kracht van essentiĆ«le oliĆ«n.Ā 

Elk kennismakingspakket bestaat uit twee rollers van 5 ml met essentiĆ«le olie aangevuld met draagolie. Daarnaast ontvang je uitgebreide informatie over het gebruik hiervan, een link naar een webinar met waardevolle informatie en en sample van ons cadeau! Je bestelt het kennismakingspakket voor ā‚¬25 excl. verzendkosten.

Maak op laagdrempeligeĀ wijze kennis met essentiĆ«le oliĆ«n en kom erachter wat ze voor jou en je gezin kunnen betekenen!

In dit kennismakingspakket ontvang je een slaaproller voor jezelf en jouw kind. De slaaprollers bestaan uit twee essentiƫle oliƫn: Lavender en stressaway.

Lavender bevat bestanddelen die onze hersenen op kalmerende manieren kunnen beĆÆnvloeden.

StressawayĀ is speciaal geformuleerd voor het verlichten van dagelijkse stress en spanningen.Ā 

Actieprijs juni 2024
Van ā‚¬25 nu voor ā‚¬20
(excl. verzendkosten)

Bestel jouw kennismakingspakket

En ga mee op olieavontuur!