LEUK OM KENNIS MET JE TE MAKEN!

HEJ, IK BEN LINDA, BLIJ GETROUWD MET PETER, TROTSE MOEDER
VAN 4 KIDS! 

 

Ik ben gepassioneerd om ons gezin te bouwen vanuit visie! Ik hou ervan om na te denken over ons doel in het leven en aan de hand daarvan keuzes te maken. 

Toen ik op de middelbare school zat en de keuze moest maken voor beroepsonderwijs wist ik: ik wil het verschil maken in levens van kinderen en tieners! En wat ben ik blij dat ik de afgelopen jaren dat op zoveel verschillende manieren heb mogen doen. Zowel in de jeugdhulpverlening, op crisisafdelingen, in kerken en persoonlijk bij gezinnen thuis. 

Ik geloof in een generatie van krachtige, zelfbewuste en liefdevolle kinderen en tieners die opgroeien tot de leiders, werkgevers, pastors, papa's en mama's en beste buren die onze samenleving maar kan wensen! 

Als christelijke gezins- en opvoedcoach help ik moeders om doelbewust sturing te geven aan hun kinderen. Ik word er blij van als ik ze kan ondersteunen en bemoedigen in de keuzes die ze maken.

Laten we kennismaken!

WAT MENSEN OVER MIJ ZEGGEN

“Ik heb Linda leren kennen als iemand die een ster is in doorvragen tot de kern naar boven komt! Door haar scherpe vraagstellingen laat ze jou op zo’n manier nadenken
dat je uiteindelijk zelf tot
een antwoord komt!” 
Ingrid

“Vanuit frustratie en wanhoop heb ik al vaak een aankoop gedaan van een e-book of iets wat me verder zou brengen! Maar vervolgens blijft het dan liggen en vind er geen echte verandering plaats. Met dit programma wil ik zelf gaan veranderen! Niet voor een weekje, maar levenslang!”.
Marjelle

“Wat ik zo prettig vind in de omgang met Linda is dat ik me bij haar veilig voel om te praten over mijn gevoelens, ervaringen, maar ook mijn fouten. Ze luistert zonder een oordeel te geven en helpt je vervolgens liefdevol naar een volgende stap.”
Marloes

BEN JIJ ER KLAAR VOOR?

Het lijkt me leuk om kennis met je te maken! Ik vind het altijd inspirerend om met andere moeders te praten over de opvoeding.

Plan gerust een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek met me in zodat jij kunt ontdekken of ik jou kan helpen met jouw persoonlijke masterplan!

Samen bouwen we aan een krachtige, positieve generatie!

Liefs, Linda

Ja, laten we kennismaken!