Kennismakingsformulier

Vul onderstaand formulier in en ik zal binnenkort contact met je opnemen!Het lijkt me leuk om kennis met je te maken! Ik vind het altijd inspirerend om met andere moeders te praten over de opvoeding.

Plan gerust een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek met me in zodat jij kunt ontdekken of ik jou kan helpen met jouw persoonlijke masterplan!

Samen bouwen we aan een krachtige, positieve generatie!


Liefs, Linda de Groot

“Ik heb Linda leren kennen als iemand die een ster is in doorvragen tot de kern naar boven komt! Door haar scherpe vraagstellingen laat ze jou op zo’n manier nadenken
dat je uiteindelijk zelf tot
een antwoord komt!” 
Ingrid

“Vanuit frustratie en wanhoop heb ik al vaak een aankoop gedaan van een e-book of iets wat me verder zou brengen! Maar vervolgens blijft het dan liggen en vind er geen echte verandering plaats. Met dit programma wil ik zelf gaan veranderen! Niet voor een weekje, maar levenslang!”.
Marjelle

“Wat ik zo prettig vind in de omgang met Linda is dat ik me bij haar veilig voel om te praten over mijn gevoelens, ervaringen, maar ook mijn fouten. Ze luistert zonder een oordeel te geven en helpt je vervolgens liefdevol naar een volgende stap.”
Marloes