Online cursus voor christelijke moeders

MASTERPLAN DOELBEWUST OPVOEDEN

Jouw persoonlijke opvoedsysteem waarmee
je bouwt aan een 
stabiel gezin

START JOUW MASTERPLAN
 

Je wilt het zo graag goed doen als moeder! Maar soms overkomen de situaties je en heb je het gevoel dat je de grip op de opvoeding verliest.

Herken je dat? 

 • Je voelt je soms onzeker over de aanpak die jij hebt met betrekking tot de opvoeding. Er zijn zoveel manieren, maar wat past er nou het beste bij jou? 
 • Je reageert soms chagrijnig naar je kind, terwijl dat helemaal niet de manier is waarop jij moeder wilt zijn.
 • Je kunt soms gestresst raken van het verzet van je kinderen.’ Waarom luisteren ze niet gewoon in 1x?!’ 
 • Je voelt je continue tekort schieten naar je kinderen, je partner, je werk, je vriendinnen en jezelf! Er zijn zoveel ballen die je in de lucht wilt houden; maar je hebt geen idee hoe!

Ik begrijp jouw frustratie en tegelijkertijd jouw verlangen!

En weet je: je bent niet de enige!

Je hoeft het niet alleen te doen!

Laten we samen aan de slag gaan!

In het online programma ‘Masterplan naar doelbewust opvoeden’ leer je door middel van diverse modules wat jouw persoonlijke visie en waarden zijn als het gaat om de opvoeding van jouw kinderen. Je onderzoekt dit aan de hand van jouw levenservaringen, verlangens en dromen. Dit gaat de basis vormen voor alle keuzes die je zult maken in de opvoeding!

Je krijgt veel verschillende methodes en tools aangereikt waarmee je jouw droom voor jouw gezin in concrete stappen om kunt zetten. Je krijgt input vanuit pedagogische, christelijke en persoonlijke invalshoeken. Je zult niet langer het gevoel hebben dat je maar wat doet, maar een doelbewuste en trotse moeder zijn die zich zeker voelt over de keuzes die ze maakt!

Als jij dat ook wilt, dan is dit programma echt iets voor jou!

Ja! Dat wil ik!

Om je zelfverzekerd en trots te voelen over jezelf en jouw manier van opvoeden is het belangrijk om op zoek te gaan naar jouw persoonlijke opvoedmanier. Een opvoedsysteem dat past bij jou en jouw gezin!

Wil jij?

 • Je goed voelen en trots zijn op jezelf, ondanks dat echt niet alles 100% perfect gaat?
 • Bij jezelf te herkennen wanneer jouw grens is bereikt, zodat je conflicten en escalaties met jouw kinderen kunt voorkomen?
 • Op een positieve manier jouw kinderen opvoeden, zodat ze opgroeien tot stabiele, zelfverzekerde volwassenen?
 • Balans in je leven en voldoende ontspanning voor jezelf en jouw gezin?

INHOUD PROGRAMMA

Het complete programma om jouw persoonlijke opvoedsysteem te creëeren.

De wortels waarmee jij groot bent geworden

Vanuit jouw jeugd heb je herinneringen en in jouw leven heb je al van alles meegemaakt. Al deze positieve en negatieve ervaringen hebben je bewust en onbewust levenslessen geleerd. Ze vormen met elkaar jouw referentiekader. Het zijn wortels die jou hebben gevoed tot de persoon die je nu bent. 

Je verleden kan je niet veranderen; maar je kunt het wel gebruiken als sleutel naar jouw toekomst!

Creëer visie voor jouw gezin

Door jezelf beter te leren kennen, kom je bij de kern van jouw verlangen. De droom die jij voor jouw leven hebt! Het plaatje wat jij voor jouw kinderen voor ogen hebt!

Dit ga je formeren tot een persoonlijke visie en waardes voor jouw opvoedsysteem. Je zult tijdens het Masterplan Doelbewust Opvoeden merken dat dit dé basis gaat zijn waarop jij zult handelen; zodat jij jouw droom om kunt zetten in realiteit.

Ontdek hoe je positief gedrag kunt vergroten 

Je leert jouw kind beter kennen en ontdekt wat de liefdestalen van jouw kind en jezelf zijn. Doordat je dit weet, kun je beter aansluiten op de behoeften van jouw kind.

Met de methodiek competentiegericht handelen leren we het beste uit onze kinderen naar boven te halen. Met behulp van praktische handvaten als beloningssystemen en het kernkwadrant ontdek je hoe je het positieve gedrag van je kind te vergroten.

Leer hoe je conflicten kunt vermijden 

Je leert te herkennen hoe en wanneer conflicten ontstaan en hoe je deze kunt voorkomen. Daarnaast leer je op een adequate manier te reageren tijdens een conflict zodat je de gevolgen verkleint.

Door diverse technieken te kennen én toe te passen vermijd je conflicten in jouw gezin.

Creëer de ideale balans voor jou en jouw gezin

Door het proces in dit programma leer jij jezelf beter kennen. Door te weten wie jij bent en wat je nodig hebt, kan jij de beste versie van jezelf worden.

Met een pro-actieve blik leer jij jouw gezin zo te runnen dat het in balans is en zowel jouw kind als jijzelf lekker in je vel zit!

Stabiel blijven bouwen aan jouw ideale gezin

Jij hebt jouw persoonlijke opvoedsysteem gecreëerd! 

Doordat jij je bewust bent van jouw persoonlijke visie en waardes; en omdat jij weet hoe je met behulp van diverse methodieken sturing kunt geven aan jouw gezin, heb je alles in huis om dit proces van opvoeden vorm te geven op een manier die bij jou past!

Dag twijfel en onzekerheid!

Want nadat je het Masterplan Doelbewust Opvoeden hebt gevolgd….

 • Ben je vol zelfvertrouwen over jezelf en de manier waarop jij jouw gezin runt!
 • Heb je geen twijfels over de dagelijkse keuzes waar je voor komt te staan, omdat je weet wat je belangrijk vindt en waarom je doet wat je doet.
 • Heb je geen last meer van vergelijking met andere moeders.
 • Zit je lekker in je vel omdat je weet hoe jij een goede balans houdt voor jezelf.
 • Kun jij oprecht genieten van de grote en kleine dingen in jouw gezin!
 •  
JA DAT WIL IK!

Hé, ik ben Linda de Groot

Blij getrouwd en trotse moeder van 4 kids!

Ik ben gepassioneerd om ons gezin te bouwen vanuit visie! Ik hou ervan om na te denken over ons doel in het leven en aan de hand daarvan keuzes te maken. Maar ook bij mij is dat niet vanzelf gegaan! En nog steeds niet trouwens ;-)

Een gezin runnen kost aandacht en energie. Het is steeds schakelen en vraagt veel van jou als moeder.

Toen onze oudste dochter werd geboren heb ik een soortgelijk programma gedaan als dit en nog steeds heb ik daar dagelijks profijt van. Daarom geloof ik ook dat het 'Masterplan naar doelbewust opvoeden' van levenslange waarde voor jou kan zijn!  

In de afgelopen jaren heb ik op verschillende manieren kinderen, tieners en gezinnen kunnen helpen in hun opvoeding. Zowel in de jeugdhulpverlening, op crisisafdelingen, in kerken en persoonlijk bij gezinnen thuis. 

Ik geloof in een generatie van krachtige, zelfbewuste en liefdevolle kinderen en tieners die opgroeien tot de leiders, werkgevers, pastors, papa's en mama's en beste buren van de toekomst!

Als christelijke gezins- en opvoedcoach help ik moeders om zeker te zijn van zichzelf doordat ze doelbewust sturing geven aan hun kinderen vanuit hun persoonlijke levensvisie.

Wat zeggen anderen over het Masterplan Doelbewust Opvoeden?

“Ik heb Linda leren kennen als iemand die een ster is in doorvragen tot de kern naar boven komt! Door haar scherpe vraagstellingen laat ze jou op zo’n manier nadenken
dat je uiteindelijk zelf tot
een antwoord komt!” 
Ingrid uit Scherpenzeel

“Vanuit frustratie en wanhoop heb ik al vaak een aankoop gedaan van een e-book of iets wat me verder zou brengen! Maar vervolgens blijft het dan liggen en vind er geen echte verandering plaats. Met het Masterplan Doelbewust Opvoeden is Linda jouw persoonlijke support en dat is een grote meerwaarde geweest in mijn manier van opvoeden om echte verandering te realiseren”.
Marieke uit Harderwijk

“Wat ik zo prettig vind in de omgang met Linda is dat ik me bij haar veilig voel om te praten over mijn gevoelens, ervaringen, maar ook mijn fouten. Ze luistert zonder een oordeel te geven en helpt je vervolgens liefdevol naar een volgende stap.”
Marloes uit Barneveld

“Wij hebben er dagelijks plezier aan dat we het Masterplan Doelbewust Opvoeden hebben gevolgd. Ik zag best op tegen de zomervakantie waarin mijn jonge kinderen 6 weken thuis zouden zijn; maar de praktische tips en begeleiding van Linda hierbij hebben ervoor gezorgd dat we een hele goede tijd met elkaar hebben gehad! Doordat je stapsgewijs bezig bent met je opvoeding, merk je dat de kleine veranderingen voor een groot verschil hebben gezorgd.

Mariska uit Oostdijk

Veelgestelde vragen

Masterplan Doelbewust Opvoeden
Jouw investering

Zelfstudie

€229

Zelfstudie op eigen tempo

 • Drie maanden toegang tot de online leeromgeving van het Masterplan Doelbewust Opvoeden bestaande uit zes modules.
 • Iedere module bestaat uit meerdere professionele video’s vol content, methodieken en praktische tools zoals pictogrammen en beloningskaarten
 • Een digitaal werkboek waarbij je de geleerde input kunt verwerken in opdrachten en praktische oefeningen.
 • BONUS: Aanvullende masterclasses met experts die je helpen op specifieke onderwerpen.

Groepsprogramma

€429

Start 2x per jaar

 • Alles van het online programma
 • 3x een live Q&A waarin ik jouw specifieke vragen bespreek met betrekking tot de opvoeding en er ruimte is om met andere moeders te connecten.
 • Een persoonlijke coachcall van 45 minuten bij de start van het Masterplan Doelbewust Opvoeden.
 • BONUS: Een warm welkomspakket met gedrukt werkboek en verrassing ter waarde van €45

1-op-1 programma

€679

Start in overleg

 • Alles van het online programma.
 • 6x een 1-op-1 coachcall van 45 minuten: per module, één gesprek.
 • Mijn onbeperkte persoonlijke beschikbaarheid en support voor al jouw vragen en bespreekpunten via whatsapp zodat je niet hoeft te wachten op een volgende afspraak.
 • BONUS: Een warm welkomspakket met gedrukt werkboek en verrassing ter waarden van €45
IK GA VOOR ZELFSTUDIE!
ZET MIJ OP WACHTLIJST
IK KIES 1-OP-1

Hoe doe jij mee?

Stap 1

Kies het programma wat bij jou past! Je registreert jouw plekje via de website en krijgt direct toegang tot het Masterplan Doelbewust Opvoeden. 

Stap 2

Op eigen tijd en tempo doorloop je de modules. Je bekijkt de video's in de online leeromgeving en maakt de opdrachten in het werkboek. 

Stap 3 

Stap voor stap pas jij nieuwe gewoontes toe in jouw gezin waardoor je bouwt aan jouw ideale gezin. Hierin word je door mij persoonlijk begeleid. 

DAT WIL IK!

Durf jij de sprong te wagen?

JAZEKER!