Choose your battle

Jul 03, 2023
strijd

Lieve mama, wat kunnen we soms veel strijd hebben.

Strijd mét onze kinderen.
Strijd óver onze kinderen.
Strijd tússen onze kinderen.

Eén van mijn favoriete quotes is ‘Choose your battles’. Oftewel: kies welke strijd je aan gaat, maar vooral: kies welke strijd je NIET aangaat!

Dat haalt soms even de druk eraf. De druk om overal maar iets van te moeten vinden.

En oh dat is zo moeilijk…maar het kan je wel helpen om in deze zomerperiode iets adem te kunnen halen, achterover te kunnen leunen en te genieten.

Dat is wat ik je zó enorm gun!

Daarom heb ik samen met Priscilla Docter een zomercursus gemaakt. Laagdrempelig, makkelijk toegankelijk en op je eigen tijd en tempo te bekijken. Bedoeld om jou als moeder te bemoedigen, op te bouwen en vol genade te leren kijken naar jezelf!

In deze zomercursus vertel ik je ook meer over hoe ik persoonlijk keuzes maak in mijn eigen gezin aan de hand van onze gezinsvisie. Het is een cursus die bestaat uit onderwijs; maar ook veel praktische voorbeelden en oefeningen zodat je het voor jezelf toepasbaar kunt maken in jouw leven.

Ik als doelbewuste moeder voel, denk en vind al zoveel…dus het is echt mijn levensles om dingen los te laten en te kiezen waar ik wél iets mee doe, maar vooral waar ik níet iets mee doe.

Lieve mama, vandaag wil ik je bemoedigen om niet overal bovenop te zitten en soms dingen even los te laten zodat je kunt genieten! Je bent een topper!