Straal en schitter!

Mar 11, 2022
 

Jij bent hier vandaag aan het leven met een doel en een missie!
Het feit dat jij geboren bent is niet voor niks!

Jij bent moeder van jouw kinderen, niet voor niks
Jij bent vrouw van jouw partner, niet voor niks
Werkzaam op de plek waar je bent, niet voor niks
Geboren in een wereld als deze, op een tijd van nu...met een reden!

Hoi, Ik ben Linda de Groot, christelijke gezins- en opvoedcoach! Wat fijn dat jij deze video bekijkt.

Ik geloof dat God jou heeft bedoeld om te stralen en te schitteren als moeder en als vrouw! Ik lees dat in de bijbel in Jesaja 60 waarin staat: “Sta op en kom in het licht!! Dan zal het stralende licht van de Heer op je schijnen. De zon zal over je op gaan!

"Ja, mooie tekst Linda" kan je denken. "Maar ik voel dat niet zo. Kijk eens om je heen in de wereld wat er allemaal gebeurd! Er valt niet zoveel te stralen en te schitteren. Er is niet zoveel om blij mee te zijn."

En nee, ik zal niet ontkennen dat de wereld in rep en roer is. Dat epidemien en oorlogen dichterbij dan ooit lijken te zijn. Nee, ik sluit mijn ogen niet voor onrecht en onvrede.

En dus juist nu! Juist nu, zijn wij geroepen om te stralen en te schitteren!

God heeft jou juist nu op deze tijd en op de plek waar je bent een roeping en een bestemming gegeven. Hij heeft je gaven en talenten gegeven waarmee jij tot actie kunt komen op een manier die bij jou past!

Je hoeft jezelf niet te vergelijken met anderen. Misschien denk je, wat kan ik doen, wie ben ik, wat maak ik voor verschil!

Nee...dat is het stemmetje van de duivel die jou klein probeert te houden!

Jij bent jij! Gemaakt met unieke gaven en talenten! Gemaakt om NU te stralen en te schitteren! En met al jouw mooie en zelfs minder mooie kanten ben jij van waarde voor de mensen om jou heen.

----
“Sta op en kom in het licht!! Dan zal het stralende licht van de Heer op je schijnen. De zon zal over je op gaan!

Sta op! Dat betekent een keuze.
Je kunt het oppakken of je kunt het laten liggen!

Op het moment dat jij de stap zet, zal God je alles geven wat je nodig hebt om dat te doen waarvoor jij in deze wereld bent!

Is dat altijd makkelijk? nee
Gaat dat vanzelf? Nee

Maar wat we wel weten is dat er een God is die VOOR jou is! Die jouw wind in de rug wil geven en goede plannen met jou voor heeft!!

----
Waarom deel ik dit met je?

Als christelijke gezins- en opvoedcoach zie ik het als mijn roeping om jou als vrouw en moeder te bemoedigen om sterk te staan in de rol die jij hebt in jouw gezin! En dat zie je terug in alles wat ik doe en in wie ik ben.

In mijn coaching en programma's die ik aanbied zijn bijbelse principes dan ook een groot onderdeel van de inhoud.

Wil je hier meer over weten of over doorpraten? Laten we eens vrijblijvend met elkaar kennismaken. Dat kan door mij een berichtje te sturen via social media of vul het kennismakingsformulier op via de website: https://www.levenvanlinda.nl/kennismaken