Grote veranderingen beginnen met kleine stapjes

Sep 25, 2023

We hebben allemaal leren lopen met vallen en opstaan.

Klinkt allemaal zo lekker cliché, maar als het erop aankomt zijn die kleine stapjes ook het meest frustrerend.

Neem mij nou! Ik wil geld besparen; liefst honderden euro’s per maand. Maar tsja...die peuter ik niet zomaar ergens vandaan! Dus...kleine stapjes! Ik wil meer water drinken, minimaal die twee liter water per dag. Maar tsja...koffie vind ik lekkerder. Oh ja, en ik wil meer slimme boeken lezen, liefst elke maand één. Maar ja...wanneer dan?!

Dus met bovenstaande quote in gedachten ben ik alvast begonnen met nieuwe doelen stellen voor mezelf!

  1. Vaker de fiets pakken, want de benzinekosten zijn vervelend hoog

  2. Elke dag beginnen met twee glazen water! En ja natuurlijk, daarna de koffie!

  3. Iedere ochtend minimaal vier bladzijdes lezen van een inspirerend boek.

Haal ik nou gelijk maximaal mijn doelen met deze stappen? Nop! Maar hé, ik beweeg in elk geval in de goede richting.

Ik weet niet hoe het met jou is, maar aan het begin van het seizoen start ik altijd met goede moed…maar ergens tussen die start en kerst kan het maar zo zijn dat bovenstaande doelen ergens zijn gestrand.

Bij veel moeders die ik coach heb ik gemerkt dat dit zo werkt…en dat is ook logisch! Een nieuwe gewoonte kost minimaal 90 dagen om een gewoonte te worden.

Daarom vind ik het zo gaaf om coach te zijn! Want ik mag moeders bemoedigen om door te zetten als het even moeilijk gaat! Het grote plaatje te schetsen als ze het zelf vergeten zijn. Ze helpen op te staan als ze erbij zijn gaan zitten!

Vandaag is de laatste dag om je aan te melden voor het Masterplan Doelbewust Opvoeden waarbij ik jou persoonlijk coach. In 2023 is dit de laatste startdatum omdat ik gewoonweg niet meer tijd heb en alle moeders mijn onverdeelde aandacht wil geven!

Wil jij daar nog bij zijn, meld je dan snel aan via de website www.levenvanlinda.nl