Home

Het leven van een influencer is me een beetje overkomen...

ons gezinsleven May 31, 2024

Weet jij hoe het ‘Levenvanlinda’ ontstond?

In de afgelopen jaren is mijn social media gevormd tot een verzameling van verhalen rondom het ‘Leven van Linda’. In de corona-periode begon ik dingen te delen over ons gezin en de invulling van het thuisonderwijs. Ik kreeg veel reacties en vragen van andere moeders over hoe ik hier invulling aan gaf en zo ontstond mijn eerste E-book over ‘Thuisonderwijs in de coronaperiode’ waar honderden downloads gedaan werden!

Ik was helemaal verrast en zo dankbaar dat ik op deze manier andere moeders kon helpen in hun zoektocht! Zo ontstond van het één het ander.

Ik gaf mijn eerste webinar, moeders vroegen of ik hen kon coachen, vervolgens kwam de eerste online cursus en zo ontstond mijn werk als christelijke gezins- en opvoedcoach alweer ruim 3 jaar geleden.

Mijn social media accounts groeide, de bekendheid nam toe vanwege het TV-programma 'Waar doen ze het van?', ik leerde steeds meer andere influencers kennen...maar hoe meer volgers, hoe meer meningen! En meestal gelukkig heeeel lief...maar soms ook kritisch! En ook mama Linda moest daar soms even van slikken!

Het interessante van influencer zijn (en sowieso van mens zijn!), is dat je nooit 100% kunt voldoen aan de verachtingen van anderen.

Dus de kunst is om:
- Helemaal jezelf te zijn
- Te laten zien wie je bent
- Tegelijkertijd wijs om te gaan met hoe je dingen deelt, want je wilt niet mensen kwetsen
- Belangrijk om dus zelfverzekerd te zijn over waarom je bepaalde keuzes maakt
- Maar ook open te staan voor andere meningen...
Kortom: dat zijn een heleboel processen door elkaar! ;-) 

Het was leuk om via de poll op mijn social media de reacties te lezen op de wensen en verwachtingen van mijn content. Want de één wil meer horen over campervakanties, de ander zegt minder! Iemand zei: 'minder geloof' terwijl anderen weer benoemen dat ze dit zo inspirerend vinden. Sommigen willen alles weten over mijn 7-weekse-pre-summer-dieet...anderen vinden het onzin dat ik daaraan begin!

Gelukkig kreeg ik vooral heel veel lieve berichtjes waarin de waardering wordt uitgesproken van de afwisseling en combinaties van thema's en de eigenheid die ik daarin uitstraal. Die reacties bemoedigen mij om dit account vorm te blijven geven.

 

Mijn account op facebook en instagram @‌levenvanlinda blijft een plek waar ik zal delen over mijn leven. Ik vind het zo onwijs leuk als je mij daar volgt!

Dit blijf je vinden bij het Leven van Linda:

🩷 Ons gezinsleven
🙌🏻 Ons geloof in God
🌿 Tips en ervaringen vanuit mijn werk als gezins- en opvoedcoach
🏕️ Ons enthousiasme over het camperleven
⚖️ De manier waarop we omgaan met tijd en financiën
🍇 Onze levensstijl op het gebied van voeding en gezondheid