Home

Lieve moeder, jij hébt een goddelijke identiteit

christelijk geloof opvoedtips Aug 14, 2023
identiteit

Oooh wat zien we die vaak niet terug in onszelf: die goddelijke identiteit.

We vinden onszelf net iets te stevig om in de bikini te gaan deze zomer
We balen ervan dat we niet altijd geduldig op onze kinderen kunnen reageren
We voelen onszelf tekort komen in het omkijken naar de mensen om ons heen
En zo kunnen we met elkaar het rijtje nog wel aanvullen…

Het gras bij de buurman lijkt altijd groener. Je kunt op social media naar mensen kijken en jaloers worden. Kijken naar de buurvrouw op de camping en verwonderen hoe zij bepaalde dingen voor elkaar heeft.

Ondanks dat je misschien met je verstand wel weet dat het onterecht is dat jij je onzeker voelt…in je gevoel kan dit heel anders zijn.

Pijn en verwonding kunnen deel zijn van ons verleden; maar in de Bijbel vinden we sleutels hoe we hiervan kunnen helen door de vernieuwing van ons denken met het Woord van God.

Dat is niet iets wat van het één op het andere moment vernieuwd is! Het is een proces die je dagelijks aangaat! En dat kost dag aan dag moeite. Dat is iedere dag een besluit wat je moet maken met je verstand!

Als onzekerheid of leugens in mijn gedachten komen, moet ik er heel bewust voor kiezen om de waarheid er tegenover te plaatsen door de waarheid van Gods woord er tegenover te plaatsen. Dan pak ik bijbelteksten en die lees ik hardop voor. Met als gevolg dat wat mijn mond spreekt, voelbaar wordt in mijn hart!

In de cursus 'Genadig Moederschap' leer je hoe je ondanks aanklachten van de duivel op jouw gedachten en zelfbeeld, kunt kíezen voor een goddelijke identiteit!

Mijn verlangen voor jou is dat je hier sterk en zelfverzekerd in mag zijn zoals God dat voor jou bedoeld heeft. Daarom hebben we een aantal video’s met opdrachten voor jou gemaakt rondom het thema ‘Genadig moederschap’ waarmee we geloven dat het jouw bemoedigt, versterkt en bekrachtigt!

De cursus geef ik samen met Priscilla Docter. Meer info en aanmelden: https://www.christelijkopvoeden.nl/genadigmoederschap